Després del single presentació de DESCONEGUTS “Superpep” ara ens presenten “HORA BAIXA”

El nom del disc, 'Tres paraules', fa referència als tres camps que explora el grup a l'hora de transmetre les seves inquietuds

Desconeguts són un grup de rock intens i amb personalitat. El defineixen tant el to desenfadat de les seves lletres com el so anglès de les seves guitarres. La joventut dels cinc components (23 anys) es complementa amb l’experiència que tenen tocant junts. Les cançons del seu primer disc combinen la ironia i l’humor amb la crítica i la reflexió en alguns temes puntuals, sense perdre el fil del rock modern d’inspiració anglosaxona.

El nom del disc, ‘Tres paraules’, fa referència als tres camps que explora el grup a l’hora de transmetre les seves inquietuds. Són un exemple del to sarcàstic i desenfadat “Superpep” o “Només ve a dormir”. D’altra banda, composicions com “Fill de la ciutat” o “Animal” tenen un esperit molt més proper al rock clàssic, i tanquen el cercle temes de caire més transcendental com “Tots som res”.

Aquestes tres puntes de llança convergeixen en el moment que parlen d’experiències més o menys properes al grup, expressades en composicions de qualitat i amb un to directe i sincer que fa que el públic de diferents generacions hi acabi connectant.

 Perquè deixin de ser DESCONEGUTS,

Arnau Marimón, David Férriz, Enric Botella, Edu Monroy i  Iñaki Martínez.