?Deu Negrets’, D’Agatha Christie a Pineda de Mar

L'obra és una traducció al català de L'adaptació de Reguant

La Companyia del Centre estrena avui a les sis de la tarda, L’obra ?Deu Negrets’, de L’escriptora anglesa Agatha Christie. L’obra es podrà veure fins a finals D’abril a la Sala Gran del Centre Cultural i Recreatiu.
?Deu Negrets’ va ser adaptada a teatre per la pròpia escriptora. Va ser, juntament amb ?Trampa per a ratolins’, la única peça que L’autora va transformar de la novel·la al teatre. Fa uns anys, el director teatral Ricard Reguant la va traduir de L’anglès al castellà i la va representar.

I és, a partir D’aquesta adaptació de Reguant, que Maite Ferré, membre del Centre Cultural i una de les actrius que participen en el muntatge, va fer la traducció al català. Un cop traduïda, juntament amb Pol Beltrán, director de L’obra, van fer una nova adaptació que es veurà per primera vegada al Centre Cultural.

En L’obra hi participen sis actors i quatre actrius, membres de la Companyia del Centre, alguns D’ells amb una llarga trajectòria teatral.

Durant la mitja part de L’obra es proposarà un joc als espectadors: fer de detectius i descobrir qui és L’assassí. Es repartiran unes butlletes amb els noms de tots els personatges. I tothom que vulgui podrà votar el seu ?candidat a assassí?.