Dia Internacional de la Dansa

L'associació de professional ha organitzat una coreografia oberta a tothom

En commemoració del naixement de Jean-Georges Noverre (1727-1810), figura clau en la renovació del llenguatge coreogràfic, la UNESCO va convertir el 29 D’abril en el Dia Internacional de la Dansa (DID).
Com cada any des del 1989, l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APdC) se suma a aquesta celebració amb un seguit D’actes que volen recollir tota la diversitat de la Dansa, reconèixer L’esforç constant dels seus professionals i acostar aquest art a la ciutadania, a més de difondre les altres activitats que tenen lloc arreu de Catalunya amb motiu D’aquesta data. Enguany L’objectiu és donar a conèixer els valors de la Dansa.

Enguany L’associació ha editat un monogràfic on es parla de la dansateràpia, de la Dansa a L’escola, als centres penitenciaris, amb discapacitats, amb embarassades… L’associació també recull la programació de Dansa D’arreu de Catalunya, prop de 100 activitats que es duran a terme fins el dia 3 de maig, entre les que hi ha coreografies, concursos, assajos o tallers de tots els estils. Avui dimecres L’APdC ha organitzat una acció participativa oberta a tothom on es farà una coreografia molt senzilla que tothom podrà seguir. L’acte tindrà lloc aquest migdia al Pari de les Dones del CCCB.

Etiquetes: