Apoderament de les dones

Diàleg “Apoderament de les dones i lideratge durant la pandèmia”

Aquest dilluns 8 de març a les 1:00h sobre la perspectiva de gènere en la crisi de la COVID-19

Redacció.- Amb motiu del Dia Internacional de la Dona, l’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona organitza dilluns 8 de març a les 10h el diàleg “Apoderament de les dones i lideratge durant la pandèmia”, que tracta la temàtica de perspectiva de gènere i l’apoderament de les dones en la crisi mundial actual de la COVID-19 i el període posterior. L’acte comptarà amb la participació de l’eurodiputada Diana Riba (Verds/ALE), la viròloga i investigadora al centre IRTA-CReSA Júlia Vergara-Alert i la cofundadora de l’Associació Mujeres Migrantes Diversas Carmen Juares. Modera la periodista i sociòloga Laura Aznar. La trobada es podrà seguir per streaming a www.youtube.com/parlamenteuropeu.

El Parlament Europeu va aprovar el 21 de gener una resolució on es destaca la importància de tenir en compte la qüestió de gènere en la resposta a la crisi de la COVID-19 per tal de garantir la protecció de les dones durant la pandèmia i també després.
En el marc del Dia Internacional de la Dona, l’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona organitza una trobada amb la ponent a l’ombra per part del grup dels Verds/ALE d’aquest informe d’iniciativa, l’eurodiputada Diana Riba.
L’acte tindrà lloc a l’Aula Europa, seu de les institucions europees a Barcelona, de les 10h00 a les 11h15. Atenent a les mesures sanitàries per la COVID-19, l’esdeveniment es podrà seguir únicament en directe a través de les xarxes socials de l’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona.
El diàleg comptarà amb la participació de la viròloga i investigadora a l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentària (IRTA-CReSA) Júlia Vergara-Alert i la cofundadora de l’Associació Mujeres Migrantes Diversas Carmen Juares. Modera la periodista i sociòloga Laura Aznar.