DiBa i Sony-BMG realitzaran el primer videoclip 3D que es fa a Catalunya

El clip es rodarà al Park Güell de Barcelona

El primer videoclip en tres dimensions (3D) que es fa mai a Catalunya es presentarà dimecres que ve al Park Güell de Barcelona (Pati de les Columnes, a partir de les 17h). El tema està protagonitzat pel grup de rock electrònic Pastora.
El Digital Barcelona Film Festival (DiBA), en el seu afany per fer-se eco de L’avantguarda tecnològica i reflectir no només el que succeeix ara sinó també el que ha de passar per les pantalles del món durant el 2009, proposa -al costat de Sony BMG, i gràcies a la col.laboració tecnològica d’Apunto Lapospo, Telefónica i+d i Ovide BS-, la realització del primer videoclip en 3D d’Espanya (i el segon de tot el món).
El tema està protagonitzat pel grup de rock electrònic Pastora. La cançó escollida per al clip és ?Me tienes contenta?, corresponent al seu tercer i últim àlbum, Circuitos de lujo (Sony-BMG, 2008). El responsable del videoclip és Joan Riedweg (realitzador de La Oreja de Van Gogh, Joaquín Sabina i Estopa).
El videoclip, que iniciarà el seu rodatge el dia 24 de maig, s’estrenarà en primícia en format 3D el diumenge 15 de juny, a la festa de clausura de DiBa a l’Espai Movistar, on Pastora oferirà un showcase acústic (21.30h).
La peça es presentarà a la premsa als Cinemes Alexandra (Rambla Catalunya 90) el dijous 12 de juny a les 13h. DiBa aposta per la imminent revolució de la nova tecnologia 3D, el següent pas en L’evolució del cinema i la televisió digital. Hollywood ja aposta per L’espectacularitat D’aquest nou format, com ho demostren les últimes produccions de James Cameron (?Avatar?), de Steven Spielberg (?Tintín?) o de George Lucas (amb el seu nou projecte de ?Star Wars’).
El grup O2 va presentar a L’últim festival de Sundance un concert en 3D, i Phillips comercialitzarà aviat un televisor 3D. El rodatge D’aquest videoclip demostra que al nostre país hi ha prou nivell tecnològic per tal D’afrontar amb èxit la complexitat que suposa realitzar projectes 3D amb la mateixa qualitat tècnica que els grans estudis americans.

Etiquetes:
,