Dibuix en directe en el marc de la 20a edició de l’(a)phònica

A la Fundació Lluís Coromina el proper dimarts 25 de juny

Redacció.- La Fundació Lluís Coromina acollirà la inauguració de l’exposició Dibuix en directe el pròxim dimarts 25 de juny a les 19 h, en el marc de la 20a edició de l’(a)phònica, el Festival de la Veu de Banyoles.

Com aquell pintor que va omplint un llenç en blanc, aquest any, l’exposició estarà més viva que mai. Els il·lustradors i les il·lustradores la faran créixer a mesura que vagin dibuixant l’ambient i les veus que passaran per l'(a)phònica. Una mostra que s’acompanyarà d’una peça documental creada per l’artista Joanic sobre el procés de dibuixar un festival.

Els participants d’aquesta edició són: Andrea Zayas, Joanic, Xavier Moliner, Marc Vicens, Txell Darné, Lia Bertran, Toni Batlles, Roser Cussó, Maria Saladich, Paula Clay, Marc Saez, Sílvia Armengol, Maria Monegro, Jaume Geli i Clara Gispert.

L’exposició es podrà visitar a l’Espai Eat Art de la Fundació Lluís Coromina fins al dissabte 14 de setembre.

Durant els dies de l'(a)phònica, l’Espai Eat Art també acollirà el concert d’Amaia Miranda (dissabte 29 de juny, a les 12 h) i el taller familiar Fem un collage! (diumenge 30 de juny, a les 10:15 h), aquest últim amb inscripció prèvia.