Dídac Rocher publica la cançó A porta tancada, la seva versió del confinament

Sartre confina tres personatges dins d'una habitació per tota l'eternitat... Rocher canta, a porta tancada i a tres bandes, allò que mai hagués imaginat que viuria

Redacció.- Dídac Rocher presenta la cançó A porta tancada, la seva versió del confinament. És el testimoni personal d’aquesta experiència, a la vegada que connecta amb el que hem viscut tots de forma col·lectiva. Parla de la sensació d’aïllament, de solitud, d’enyorança, de sentir-se indefens i perdut, sobre com s’ha vist alterada la nostra manera de relacionar-nos i de conviure, però també parla sobre el sentiment d’empatia i de solidaritat.
El músic d’Arenys de Mar adopta per la seva cançó el títol de l’obra de Jean-Paul Sartre i s’inspira en ella. Tres personatges “confinats” en una habitació obligats a conviure… per tota l’eternitat! Una obra existencialista, que salvant les distàncies, té certs paral·lelismes amb la situació que ens ha tocat viure.
A porta tancada, en certa manera, també connecta amb La derrota (Au! Records, 2020), el disc que el músic just va publicar el dia que es decretava l’estat d’alarma i que, degut al context, ha vist frustrada la promoció i la possibilitat de presentar-lo en directe. Un disc que ha cobrat tot un nou sentit amb el confinament, amb cançons que tenen alguna cosa de premonitori del que ha passat. I aquesta nova cançó n’és el testimoni.
A porta tancada és fruït d’una col·laboració a tres bandes. Dídac Rocher ha gravat des de casa seva les veus, guitarra acústica, sintetitzador i shaker. Edu González Soto, des del seu estudi 8 BITS Estudi a Sabadell, s’ha encarregat de la producció, mescles i màstering, i també ha gravat la bateria, percussions i sintetitzadors. Jordi Solans, guitarrista habitual de Dídac Rocher, ha gravat el baix i les guitarres elèctriques des de Beat Garden, el seu estudi a Barcelona.
Enllaç al videoclip de la canço