DISCOS.CAT, un nou portal que ofereix tota la música en català en suport físic

Més de 3.500 referències de tots els estils musicals i de més de 150 segells que publiquen música en català

Redacció.- Aquesta Diada de l’11 de Setembre s’ha activat el nou portal web DISCOS.CAT on, per primera vegada, es poden comprar tots els discos en català o de música instrumental catalana disponibles en format físic (CD, LP, DVD,…). Les comandes des de qualsevol població dels Països Catalans es rebran en 24 hores, i també s’accepten compres des de qualsevol punt d’arreu del món. A DISCOS.CAT es troba agrupat tot el catàleg de música en català i música instrumental catalana de més de 150 segells: actualment més de 3.500 referències discogràfiques de tots els estils musicals, que comprèn tant novetats com fons de catàleg a preus especials.

DISCOS.CAT presenta els continguts seleccionats en vuit contenidors estilístics de pop-rock, música urbana i electrònica; jazz i blues; folk i rumba; cançó d’autor i melòdica; clàssica, contemporània i antiga; sardanes, música de cobla i havaneres; i bandes sonores, música de festa i altres estils. El portal web s’actualitzarà setmanalment a partir de les novetats discogràfiques dels segells registrats, i s’enviarà un butlletí amb les incorporacions a tots els clients que ho desitgin. El web permet fer prevenda de discos abans de la data de sortida. Com a oferta de benvinguda, durant el de setembre, totes les comandes rebran un disc sorpresa de regal.

DISCOS.CAT és un projecte empresarial i de servei cultural nacional impulsat pel Grup Editorial Enderrock i Discmedi Distribucions Discogràfiques.