El divendres 11 de gener arrenca el Fica't al SAT! 2019 amb 7 estrenes absolutes

Coreografies i textos creació pròpia, Montserrat Cornet, Lluïsa Cunillé i Woody Allen

Redacció.- La mostra d’arts escèniques amateurs del Districte de Sant Andreu arrenca divendres 11 de gener a les 21h amb l’estrena del concert de DiverSongs, un concert de música a cappella de diversos temes de la mà de Petit Comitè, un grup de 7 vocalistes. De gener a maig, a l’escenari del SAT! hi passaran un total de 10 propostes musicals, teatrals i de dansa dels grups amateurs de tots els barris del Districte de Sant Andreu que donen testimoni del ric teixit associatiu i cultural del Districte. D’aquesta manera, els grups amateurs disposen d’un escenari professional on poder mostrar els seus treballs al públic.
El dijous 17 de gener la mostra continua amb Perforant, performant…el meu món!, una performance poètica de la companyia Amanida Teatre. L’1 de febrer la Cia. Gats interpretarà la comèdia Adulterios, una obra de Woody Allen; l’1 de març serà el torn de la companyia La Matraka amb la comèdia dramàtica Revisió anual; el 8 de març, la companyia Teatre Trampa estrenarà la comèdia Mala llet; el 4 d’abril serà el tron de La Bombeta Companyia Teatral amb l’estrena de La Festa, un text de Lluïsa Cunillé, i el 3 de maig Teatre Naia clausurarà la mostra amb l’estrena del drama Desclassificats.
Pel que fa a la dansa, en aquesta ocasió la mostra compta amb tres propostes: l’estrena de La caputxeta vermella i els set pecats capitals, de la Cia. Gemma-Dansa el dia 15 de març; Arjé de Cia. El Magatzem el divendres 29 de març, i Water-fall, d’Adri Mascort el dijous dia 2 de maig.
La mostra comptarà amb 6 membres del jurat que atorgaran el 1r i 2n premi al millor espectacle i el premi especial del jurat. En aquesta edició els membres del jurat de Fica’t al SAT! seran Cristina Lanau, Representant del Districte de Sant Andreu, Montserrat Bonet, Professora i directora de teatre, Yolanda Díaz, actriu, Brisa Ronda, actriu, Carles Cuní, Representant de la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya i Carme Abril, també actriu.