Diversió, música i tendresa al nou espectacle familiar de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859

L’espectacle “A taula!” es presenta el proper dissabte 27 de desembre a les 18:30 h, a l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859

És l’hora de dinar, a casa seva, fosca i humida, un Ogre és a punt de menjar-se una sopa de verdures quan truquen a la porta de casa seva i apareix un nen en busca d’aixopluc. L’Ogre es posa molt content perquè fa molt temps que no pot sortir de caça perquè és vell i coix, però el nen té fred, gana, set… i l’Ogre no es pot menjar un nen fred i famolenc així que decideix abrigar-lo i alimentar-lo abans de cruspir-se’l.

Així comença una relació que portarà l’Ogre a descobrir emocions que mai no s’havia imaginat!

Una historia càlida i divertida sobre el valor de l’amistat, explicada de forma àgil i entretinguda, amb música, cançons, tendresa i humor.

Xesco Quadras és l´encarregat de donar vida al titella que encarna el paper d´Ogre que, en algunes ocasions, canta o millor dit, desafina, acompanyat d’una posada en escena innovadora i impactant, en què l’escenari pren vida de forma meravellosa i el mobiliari de l’ogre passa a ser un protagonista més omplint així de màgia l’espai escènic.

Espectacle de titelles sobre taula recomanat per a nenes i nenes a partir de 3 anys.