'Dolphin Man' és el Documental del Mes de juliol, subtitulat en català

Es mostra a la gran pantalla la vida d'un home que va desafiar cos i ment sota l'aigua

Redacció.-El DocsBarcelona del Mes de juliol subtitulat en català és Dolphin Man, un documental sobre la vida del bussejador, Jacques Mayol, el primer capaç d’arribar als 100 metres de profunditat sense respiració artificial. L’històric bussejador va revolucionar el busseig per apnea mitjançant la introducció de tècniques de ioga i zen. Un retrat íntim de la seva vida que revela com “l’home-dofí” va forçar els límits del cos i de la ment, no només per batre rècords sinó també amb l’esperança de descobrir l’afinitat més profunda entre els éssers humans i el mar.
Aquest documental ha estat reconegut al Thessaloniki International Film Festival 2017 (Grècia), a l’Adelaide International Film Festival 2017 (Austràlia), al Tokyo International Film Festival 2017 (Japó) i al Miami International Film Festival 2018 (Estats Units), entre d’altres. Es podrà veure a partir del dijous 5 de juliol a 16 sales en versió original subtitulada en català.
DocsBarcelona del Mes és una iniciativa de l’empresa Parallel 40, que compta amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura per a la subtitulació en català.