Donem la benvinguda a la Festa Major de Granollers!

Amb propostes ben diverses per escollir durant els dies de Festa Major

Improshow actuarà aquest dijous 27 d’agost a les 22:30h

Un espectacle diferent i únic a cada funció! Impro show vol convertir novament les nits de Festa Major en un exercici d’improvisació senzillament genial. Un grup d’actors que, amb les seves històries improvisades, aconseguiran provocar més d’un atac de riure entre el públic, que serà qui decidirà què passarà a la funció. Fresc, original i 100% interactiu.

El divendres 28 d’agost  les 22:30h podrem veure “L’art de fer riure!” amb Joan Pera

Fer riure és un art vol celebrar els 50 anys de professió de Joan Pera amb una classe magistral sobre l’art de fer riure amb la intenció de donar resposta a preguntes que tot comediant es fa quan s’enfronta tot sol davant del seu públic.

La Fuerza del destino – Tribut a Mecano aquest Dissabte 29 d’agost a les 19:30 i a les 22:30 h

Un espectacle creat pels artistes dels musicals de Nacho Cano amb una posada en escena que recorre les cançons de Mecano utilitzant un viatge en metro com a fil conductor, un espai urbà que simbolitzarà la ‘movida madrileña’ dels anys 80. Amb música en directe i estils tan diversos com el pop, el rock, la salsa, el jazz, el soul o el flamenc.

Aquest Diumenge 30 d’agost a les 19 h tindrem “Els tres tenors”

L’Associació Musical Aula Lírica torna per Festa Major amb un repertori renovat i ple de sorpreses. Peces del món de l’òpera, la sarsuela, cançonetes napolitanes i els èxits més coneguts de la música pop formen el repertori de l’espectacle Els tres tenors, que a la vegada vol rendir homenatge als tres grans tenors de tots els temps: Josep Carreras, Plácido Domingo i Luciano Pavarotti.