Les dones fan el cim a l’equador del Festival Còmic

Arriba a l’equador de la seva onzena edició després de viure tres jornades amb una àmplia participació de públic

Redacció.- Els espectacles reben una gran acollida del públic que inunda de bon ambient les primeres jornades del Festival, després de viure tres jornades amb una àmplia participació de públic a tots els espais i qualitat en totes les actuacions.
Divendres el clown Godot (Rui Paixão) va inaugurar l’espai Citroën a la plaça Catalunya amb un espectacle d’intensa interacció amb els assistents, convidant-los a pujar a l’escenari a fer tot tipus de peripècies que havia maquinat prèviament el jove portuguès.
A l’Auditori Caputxins José Malaguilla, amb només un títol i un gènere teatral suggerit pel públic, va ser capaç de crear les històries més inversemblants i divertides. Els prop de 150 assistents van quedar admirats amb la ràpida i original improvisació de l’actor, que demà repeteix al mateix espai a les 19h. Els suïssos Starbugs Comedy, que actuaven per segona vegada al Festival, es van tornar a endur una efusiva ovació a La Cate amb el seu Crash Boom Bang.
Les dones s’apoderen del micro
Dissabte les dones han estat les principals protagonistes de la jornada, i és que si un do tenen Judit Martin, Maribel Salas, Patricia Sornosa i Yolanda Ramos és el de la paraula.
La nit d’Humor de Micro celebrada a La Cate s’ha guanyat el respecte i admiració per aquestes quatre artistes gràcies als seus enginyosos monòlegs i brillants improvisacions, com és el cas de la Judit Martin. Partint dels suggeriments del públic l’actriu ha demostrat el seu talent innat i mestratge en l’art d’improvisar construint una història plena de surrealisme, acció i diversió que ha deixat els assistents meravellats.