Dos espectacles per a tots els públics arriben a Temporada Alta aquest cap de setmana: Allegro, de Cor de Teatre i Paco Mir, i El Petit Príncep, d’Àngel Llàcer i Manu Guix

Les dues propostes formen part de la programació musical del festival i estan adreçades a tots els públics

Aquest cap de setmana Temporada Alta acull dos espectacles musicals adreçats a tots els públics: Allegro, de Cor de Teatre i Paco Mir, i El Petit Príncep, d’Àngel Llàcer i Manu Guix.

La companyia Cor de Teatre i Paco Mir tornen a Temporada Alta amb Allegro, espectacle que va estrenar-se l’any passat en el marc del festival. L’obra, que presenta 14 cantants a cappella, es podrà veure en una única funció el dia 10 d’octubre a l’Auditori Teatre Espai Ter de Torroella de Montgrí. “Ens despertem amb música, viatgem amb música, escoltem les notícies amb música, comprem amb música, esperem amb música…La música és omnipresent en tot el que fem.” Allegro planteja aquesta relació de qualsevol persona amb l’univers musical que ens envolta a totes hores, presentant un espectacle d’humor, gestualitat i música.

L’espectacle està format per diversos fragments i peces de música clàssica, interpretades de manera pròxima i càlida, convertint Allegro en una eina ideal per apropar la música clàssica al gran públic, de manera universal. Amb la direcció escènica i dramatúrgia de Paco Mir i la direcció musical de David Costa, l’espectacle esborra les fronteres entre la música clàssica i l’humor.

La segona proposta per a tots els públics d’aquest cap de setmana és el musical El Petit Príncep, dirigit per Àngel Llàcer i Manu Guix, que aconsegueixen mantenir dalt l’escenari la màgia i la poesia del conegut clàssic de Saint-Exupéry. Recomanat a partir de 4 anys, el musical es podrà veure a l’Auditori de Girona en dues funcions el dia 11 d’octubre.

Sota l’aparença d’un conte per a nens, El Petit Príncep concentra, amb una meravellosa simplicitat, la llarga i constant reflexió de Saint-Exupéry sobre l’amistat, l’amor, la responsabilitat i el sentit de la vida. La interpretació, la música i el tractament escenogràfic fan veure el clàssic com mai s’havia vist abans. Les lletres de les cançons són de Marc Artigau i Manu Guix, que també s’ha encarregat de la composició i la direcció musical. Com a intèrprets, el musical compta amb Xavi Duch, Elena Gadel, Ivan Labanda, Josep Palau i el Petit Príncep.

Temporada Alta programa propostes adreçades a tots els públics fent una clara aposta per arribar a totes les edats amb la programació de circ, música, teatre o dansa, pensant clarament amb els espectadors del futur.