Dos joves treuen al mercat ?Indignats versus Polítics’

Un joc de taula sobre el 15M

El joc de taula confronta amb humor els tòpics sorgits del moviment dels indignats i els que envolten la política.
En el taulell, que representa la Plaça Catalunya de Barcelona, els jugadors hauran de superar tot tipus D’aventures, i aconseguir guanyar-se L’opinió pública a través dels mitjans de comunicació.
El joc, en el què hi poden participar 2 o 4 jugadors a partir de 8 anys, consisteix en que els dos bàndols (polítics i indignats) s’enfrontin als tòpics que se’ls solen adjudicar. Per una banda els Indignats hauran de combatre invasions de polls, embolics assemblearis o problemes per manca D’higiene a la plaça, d’altra banda els Polítics hauran d’evitar que es destapin els seus casos D’incompetència, corrupció o d’abús de poder. 
Segons els seus creadors, el joc pretén ser una crítica de la visió simplista que sovint es té de la situació actual. Utilitza les generalitzacions més esteses sobre els dos grups per portar-les a L’absurd i ridiculitzar-les però també per riure amb elles. Es presenta amb L’objectiu de fer passar una bona estona al voltant D’una taula a persones de totes les generacions mentre es reflexiona i es debat sobre el moment històric que estem vivint.
Aquesta iniciativa també vol ser una reivindicació de la cultura del joc de taula, que perd terreny enfront de les noves tecnologies. Els seus creadors asseguren que és una bona manera de passar temps de qualitat amb família i amics i una alternativa de lleure en temps de crisis.
El joc es pot comprar a través D’Internet al web www.indignatsversuspolitics.com per 29?50? (despeses d’enviament incloses) i el comprador el rebrà a casa en 24h per missatgeria exprés.
Els autors

En Jaume i en Guillem Fàbrega, dos joves germans de Girona, que han creat el joc de taula íntegrament en català, i compta amb les il·lustracions de Jordi Fernández. 
El joc ?Indignats versus Polítics’ sorgeix de la iniciativa empresarial Maieutika, que pretén recuperar els jocs de taula a partir D’una aposta per L’humor i la reflexió. L’objectiu és crear jocs de taula que girin al voltant de temes D’actualitat i que mitjançant una proposta lúdica siguin una invitació al debat i la reflexió.