Dr Recordà, artista santcugatenc, debuta amb el seu primer senzill

“Humor sapiens” és el seu primer senzill disponible per plataformes digitals

Redacció.- “Saben aquell que diu que hi ha un artista que es presenta a l’escena musical i s’estrena amb una cançó de pop amb guitarres metàl·liques, ritme galopant i melodia de veu esponjosa…” doncs bé, això que podria semblar un acudit no és pas un meme, això és la presentació oficial de Dr Recordà i “Humor sapiens” és el seu primer senzill disponible per plataformes digitals el divendres 8 de maig.
Tant bon punt comença, la cançó t’esclata a les orelles amb el cèlebre gag dels Monthy Python, “Nobody expects the Spanish Inquisition” i t’empeny sense més dilacions per un tobogan d’aquells de parc aquàtic en els quals llisques amb certa desimboltura però sabent que cauràs a l’aigua ben bé de cul. Una cançó ballable i llaminera que t’impregna el cap amb una bona remullada sonora.
El cantautor no s’està per hòsties i es marca un selfie entre en Pepe Rubianes i n’Angelines: “aquests pajarus podrien haver estat els meus pares”. A més confessa que va escriure “Humor sapiens” tot pensant en la Rosalía: “Va venir-me la inspiració així de sobte un diumenge de pluja, ho recordo com si fos ahir!”.
El Dr Recordà va gravar el seu primer àlbum “Escola de rebel·lia” el passat novembre. Un disc produït a quatre mans amb en Marco Morgione als estudis Micromaltese: el llançament de l’àlbum està previst per al 5 de juny de 2020 i“Humor sàpiens” n’és el seu primer senzill.
El cantautor santcugatenc resident a la Nova esquerra de l’Eixample, ens explica com ha hagut d’iniciar la seva carrera artística després de fracassar com a rider de Glovo: “Em vaig fotre una bona pinya i em vaig trencar el braç, aleshores vaig embogir amb el GarageBand mentre esperava data per a l’operació i les cançons van arribar una rere l’altra. En general m’ho vaig prendre amb bon humor”.