Ecodisseny a l'àmbit quotidià de la llar

Elisava mostra els projectes dels seus alumnes

El visitant pot visualitzar com pot adequar el seu habitatge per contribuir no tan sols a la sostenibilitat mediambiental sinó a la millora de la seva salut, confort i qualitat de vida
L’escola de disseny Elisava ha organitzat la mostra Bio-dissenya, un conjunt de projectes realitzats pels alumnes de L’escola, que van ser exposats a la darrera edició de CASADECOR celebrada durant els mesos D’octubre i novembre a Barcelona, i que ara es poden veure fins el 12 de març a la seu del Centre.

La proposta tenia com a eix L’evolució entre la forma de viure actual i aquella que demanda un món sostenible. Es va donar suport la presentació de totes les darreres tendències lligades a un ús més responsable i més eficient D’energies i materials.

En aquest marc, L’exposició Bio-dissenya vol expressar el seu punt de vista sobre la importància de prendre en consideració el disseny respectuós amb el medi ambient a l’àmbit quotidià de la llar, fent-ho des D’una àmplia perspectiva que abasteix des de la selecció d’eco-materials, L’estalvi energètic i L’ús D’energies netes i renovables, fins al tractament dels residus domèstics, el consum responsable, la separació selectiva a casa i la gestió eficient de L’aigua. L’objectiu de L’escola és provocar reflexió entorn aquest àmbit.

L’exposició s’inaugura aquest vespre a les 19h a l’escola Elisava (Carrer Ample 11-13, Barcelona).