Edi.cat, la primera plataforma dinamitzadora de L’edició independent en català

Angle, Cossetània i Bromera han presentat Edi.cat, Xarxa D'Editors Independents

Els principals objectius D’aquest projecte són la comercialització i la promoció conjunta dels respectius catàlegs editorials, impulsar nous projectes i la innovació.
Edi.cat, xarxa D’editors independents, és un nou projecte cultural que sorgeix de L’aliança de tres editorials independents catalanes: Angle Editorial, Edicions Bromera i Cossetània Edicions. Les tres editorials, que comparteixen unes mateixes inquietuds, una visió de futur comuna i el convenciment que en el nou entorn seran més fortes juntes que per separat, creen Edi.cat amb L’objectiu de crear sinergies i afrontar, amb garanties, els reptes de futur que plantegen els constants canvis en el sector editorial.
Angle, Bromera i Cossetània són les tres editorials impulsores D’aquesta aliança horitzontal. Cada editorial manté la seva independencia empresarial i editorial com a raó de ser, entenent aquesta independència com un estímul a la innovació, la versatilitat, la flexibilitat i L’enriquiment del panorama literari català. Amb Edi.cat, però, creen sinergies en matèria de promoció, comercialització i innovació.
Les tres editorials promotores D’aquest projecte són empreses consolidades, amb una sòlida trajectòria, uns catàlegs amplis i una estructura empresarial dinàmica i estable. Alhora, compartiesen una vocació clara D’innovació i el convenciment que han D’aplegar esforços per poder-se situar en una posició de lideratge en el nou escenari que es dibuixa a L’horitzó.