Edició especial de La Maternitat D’Elna amb testimonis inèdits

Amb aquesta nova edició, enriquida amb nous testimonis i un nou text introductori de L'autora, Ara Llibres celebra L'èxit D'un llibre que ja s'ha convertit en un clàssic contemporani

Quan La maternitat D’Elna es va publicar per primera vegada al 2005, imaginar que es convertiria en un dels llibres més venuts de la història recent de Catalunya i en un fenomen social que ha transcendit fronteres, llengües i formats era només un somni. Avui, gairebé set anys més tard, La maternitat D’Elna s’ha adaptat al teatre i al cinema, és lectura recomanada D’escoles i instituts, s’ha traduït al castellà, al francès i al xinès, i és un dels llibres més recomanats i estimats pels lectors catalans. 

Gràcies a la incansable tasca de la historiadora Assumpta Montellà, nous testimonis i noves veus s’han atrevit a donar a conèixer les seves històries, i desenes de pares i mares han donat el nom D’Elna a les seves filles en honor a la Maternitat.

El llibre inclou, a més a més de fotografies, una nova introducció de L’autora en el que explica la transcendència que ha tingut L’obra i tres testimonis fins ara inèdits de nens nascuts a la Maternitat.

L’autora
Assumpta Montellà (Mataró, 1958) és historiadora. El seu primer llibre, La Maternitat D’Elna (Ara Llibres, 2005), ha aconseguit un èxit rotund de crítica i públic; ha estat traduït al castellà i al xinès, s’ha adaptat al teatre, a la televisió i properament al cinema, i ha esdevingut un fenomen social. Fins i tot hi ha desenes de nenes que duen el nom D’Elna en honor de L’emotiva història de la Maternitat. El setè camió (2007), el seu segon llibre, traduït també al francès, ha estat un altre èxit de vendes, igual que Contrabandistes de la llibertat (2009). També és autora del volum il·lustrat La Maternitat D’Elna en imatges, amb les fotografies de L’àlbum personal D’Elisabeth Eidenbenz i de la biografia Elisabeth Eidenbenz: més enllà de la Maternitat D’Elna (2011). (El seu bloc)

Etiquetes:
,