Eduard Punset i Josep Arnau, premiats en la tercera edició dels premis Manel Xifra i Boada

El Col·legi D'Enginyers Tècnics Industrials de Girona i Comexi Group atorgaràn, per tercer any, els premis Manel Xifra Boada

Aquests premis es lliuraran a cinc persones, que segons el CETIG han contribuït en la difusió, consolidació i distinció de la professió D’enginyer tècnic industrial.
Els premis es van presentar fa quatre anys, poc després de la mort de L’enginyer que els hi dóna nom. Manel Xifra i Boada va contribuir en la creació dels premis però va morir poc abans de la seva presentació. Per aquest motiu, i abans D’obrir convocatòria, se li va atorgar al primer guardó a títol pòstum a aquest enginyer ?els premis recullen la filosofia que Xifra i Boada representava, tant des de L’òptica empresarial com familiar?.
Els premis Xifra i Boada estableixen 3 categories: Premi a la Millor Trajectòria Professional que s’atorga enguany a Josep Arnau actual director del Centre Associat de L’UNED a Girona i Catedràtic D’Universitat – UdG -; Premi a la Transmissió del Coneixement Tècnic i Tecnològic que reconeix la difusió i transmissió de la tècnica i tecnologia. Enguany es lliurarà a Eduard Punset, escriptor i divulgador científic. I finalment, el reconeixement als tres projectes de final de carrera que han guanyat el premi del Patronat de L’Escola Politècnica Superior de la UdG. Es premiaran els tres joves enginyers els projectes dels quals han estat escollits com a millors projectes de Final de Carrera de L’Escola Politècnica Superior. Enguany s’atorgarà el premi Manel Xifra Boada a Isabel Jaume, Xavier Palomé, Xavier Casademont.
El guardó que s’entregarà el proper dia 6 de juny és una escultura dels artistes Clara Oliveres i Narcís Gironell.

Etiquetes:
, ,