El 10 d’octubre torna Mússol, el festival solidari que aposta per la investigació del càncer infantil

El cartell el componen noms com Ginestà, Sara Roy, Santa Salut, Flashy Ice Cream, Gessamí Boada, Pau Lobo, i Doble & Hug Sound

Redacció.- El pròxim 10 d’octubre a les 20:30, a la Sala Apolo de Barcelona, se celebrarà la tercera edició del Festival Mússol. Entre la programació es troben Judit Neddermann, Santa Salut, Pau Lobo, Ginestà, Sara Roy, Flashy Ice Cream, Gessamí Boada, i finalment Doble & Hug Sound. En total passaran per l’escenari 8 artistes en un acte presentat per Kelly Isaiah, vocalista i líder de la banda de reggae catalana Koers, que també interpretarà algunà cançó.

Una de les característiques del Festival és el seu format poc habitual. Cada artista interpretarà tres temes dels més emblemàtics de la seva carrera i estarà acompanyat d’una magnífica backing band de músics, provinents de grans institucions com l’ESMUC o el Taller de Músics, entre d’altres.

Una vegada més, tots els beneficis aniran destinats al projecte ‘La Casa dels Xuklis’ de l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) i “RockpelsXuklis, música pels joves amb càncer”, una de les campanyes que l’entitat ha creat per sensibilitzar sobre aquesta realitat.

Les entrades ja es poden adquirir anticipadament a la pàgina web oficial del festival (www.mussolconcert.com) a 22€. A taquilla el mateix dia valdran 28€. També s’incorpora la fila 0, un lloc on les persones que no puguin assistir a l’esdeveniment, però vulguin col·laborar amb la causa, puguin fer donacions per l’AFANOC.

Mússol, el festival solidari

El festival va néixer a causa de les ganes i la voluntat de voler ajudar a tots aquests nens i nenes que pateixen una realitat tan dura com la del càncer. Nens que estan passant la seva infantesa a l’hospital i que no s’ho mereixen. És per això que els beneficis del Mússol van directament a la investigació d’aquest tipus de malalties.

A les dues edicions del festival, la primera a la Nau (any 2020) i la segona a la Barts (any 2021) hi van participar grans artistes del panorama català i espanyol com Amaia, Miki Núñez, Núria Graham, Ferran Palau, Meritxell Neddermann, The Tyets, Magalí Sare, Queralt Lahoz, Sr Chen, Paula Grande, Yung Rajola, Vic Mirallas, Sr Wilson, El Niño de la Hipoteca, Alex Dee, Sabana , Andana i EMLAN.

El Mússol és una iniciativa impulsada inicialment per gent jove amb un gran potencial i dinamisme, encapçalats per Arnau Grabolosa de 20 anys. Però al Mússol també s’hi han sumat grans empreses que ajuden al festival a ser cada cop més gran. A més d’empreses i entitats com Cases de la Música, , Sala Apolo, PianoServei, Mondosonoro, Culturae, AFANOC…., institucionalment també hi col·labora la Diputació de Barcelona .

En aquesta tercera edició i per segon any consecutiu, tots els beneficis aniran destinats a La Casa dels Xuklis, una llar d’acollida temporal per a les famílies que s’han de desplaçar per rebre tractament als hospitals de referència de Barcelona.