El 2n Cicle Jazz a la Fresca oferirà vuit actuacions gratuïtes els dijous d'estiu

Durant els mesos de juliol i agost a l’escenari exterior del Sunset Jazz Club de Girona

Redacció.- El 2n Cicle Jazz a la Fresca oferirà durant els mesos de juliol i agost el millor jazz, blues i bossanova a l’escenari exterior del Sunset Jazz Club de Girona, amb vuit actuacions gratuïtes programades tots els dijous en doble sessió, a les 21.00 h i a les 22.30 h.

Després d’una exitosa primera edició que va convocar més de dues mil persones, aquesta nova entrega del Jazz a la Fresca té com a objectiu consolidar-se com a proposta lúdica i familiar d’estiu per gaudir a l’aire lliure del jazz i de músics i grups que durant la temporada estable del Sunset Jazz Club, es presenten en un context més formal.

Els encarregats d’obrir el cicle el proper 7 de juliol seran els Sunset Rhythm Kings, una jove formació gironina vinculada a l’Escola de Música de Sant Gregori que darrerament s’ha prodigat en festivals com els de Banyoles o Figueres, i el 14 de juliol i per inaugurar el Festival de Guitarra Girona – Costa Brava, l’escenari del Jazz a la Fresca acollirà el grup Good Times, Bad Times, un trio que versiona en clau de jazz temes de Led Zeppelin. Dijous 21 de juliol s’ha programat una Nit de Blues amb The Suitcase Brothers com a protagonistes, i el concert de Tati Cervià Trio del 28 de juliol serà un dels actes centrals de la festa major del Barri de Sant Feliu.

Per arrencar els concerts d’agost tornarem a convidar els joves músics gironins que integren The Swing Messengers, que pel seu concert del 4 d’agost contaran amb la col·laboració estelar de Philippe Colom. Les següents setmanes podrem gaudir de grups prestigiosos com Triple Treat (11 d’agost) o Shine (18 d’agost), i el concert de One Summer Night Trio tancarà el cicle.

El 2n Cicle Jazz a la Fresca està organitzat pel Sunset Jazz Club amb la col·laboració de l’Associació de Veïns i Comerciants del Barri de Sant Feliu, del Restaurant la Vedette, de Gin Nut i de l’Ajuntament de Girona.