El 5% de la recaptació de les entrades es destinarà a Unicef

41a edició del Festival de Cadaqués

Després de 40 edicions, el Festival Internacional de Música de Cadaqués inicia una nova etapa D’integració de les diferents corrents que han anat definint la trajectòria D’aquest esdeveniment.

La 41a edició, que tindrà lloc del divendres 3 al diumenge 19 D’agost, serà un festival D’amalgama que, recollint les experiències de les 40 edicions anteriors, es planteja mostrar gran part de les tendències que han marcat un dels festivals més arrelats de la Costa Brava, que s’ha enriquit amb aportacions culturals variades i exclusives. 

Maceo Parker, L’Orquestra de Cadaqués, Quimi Portet, The Gospel Viu Choir, Roger Mas i Jonathan Crayford entre d’altres, formen part de la programació D’aquest any representant L’eclecticisme del festival.

En aquesta 41ena edició es recupera L’escenari de la recent reformada Església de Santa Maria de Cadaqués ?on va néixer el festival als anys 70- amb un major pes de la música clàssica, així com altres escenaris de carrer, mantenint L’eclecticisme musical i els concerts a Olivar de Sa Conca, un dels escenaris més encantadors de la Costa Brava, tot i que en aquest escenari s’escurça la presència del festival a només 3 nits.

També s’habilitaran diversos espais públics amb escenaris per a concerts de diferents estils musicals, integrats al centre de Cadaqués i en els seus racons més emblemàtics. Amb una reducció del 50% de pressupost en relació a fa dos anys, s’han optimitzat recursos per mantenir un festival de qualitat i amb activitats per a tots els gustos.

L’aposta per L’eclecticisme i per la música de qualitat, tant de valors emergents com D’artistes reconeguts internacionalment, marcarà, un any més, la programació del Festival Internacional de Música de Cadaqués.

Etiquetes:
,