Josep Pagès presenta el seu primer llibre "Escrits descreguts" a la Llibreria 22

“Escrits descreguts” ​no és una novel∙la ni un llibre d’assaig; no és un recull de relats ni tampoc un dietari habitual. I no és res de tot això precisament perquè ho és tot. La política, l’educació, la hipermodernitat, la nova cultura del treball i l’esforç autoinduït, les creences sovint interessades que s’hi amaguen; però també la dimensió més quotidiana i natural de l’existència, les noves formes d’expressió digital, el sexe, la lectura, els dies que transcorren per les estacions i com la vida hi passa irreflexiva entre tertúlia i tertúlia amb un bon amic, talment com un diàleg filosòfic, lliure, que l’enquadra. Som davant un híbrid festiu ­explosiu que no renuncia a obrir nous interrogants ni a tancar­los. 

Josep Pagès és enginyer tècnic de professor però sobretot ha estat professor de Tecnologia durant molts anys. També ha passat pel món del teatre, davant i darrera del teló. Ha tocat la política pre i post democràtica i ara també escriu. 

La presentació anirà a càrrec de Mireia Llorens, Dra. en Literatura Comparada (UPF)​. Amb la participació de Josep Pagès, autor del llibre​, i Lluís Pagès, editor. A més hi haurà una lectura amb interpretació d’uns textos del llibre a càrrec de l’actriu Íngrid Calpe i l’actor Miquel Torrent.

La presentació tindrà lloc avui dimecres 18 de novembre, a les 20.00 hores a la Llibreria 22 de Girona.