El Barnasants segueix amb diferents actes a Barcelona, País Valencià i Menorca

Aquesta setmana tindrà lloc l’espectacle Intempèrie, que compila els versos d’Anna Fernández

Redacció.- El Barnasants acull una setmana més l’estrena d’un nou disc. En aquest cas es tracta del nou treball que Javier Ruibal va crear en ple confinament. Aquest, que es titula també Ruibal (Karonte, 2020), compta amb 12 cançons inèdites del gadità, així com del tema Intemperie, que va rebre el Premi Goya a la millor cançó original de 2020. A més, el nou àlbum editat en format llibre-disc, recull 13 relats breus, un per cada cançó, i 13 aquarel·les elaborades per Sonia Alonso. El cantautor actuarà el divendres 26 de març al Teatre Joventut de l’Hospitalet de Llobregat acompanyat dels seus fills Javi, a la percussió, i Lucía, al ball.

Aquesta setmana també tindrà lloc l’espectacle Intempèrie, que compila els versos d’Anna Fernández interpretats per la veu de Nunu Garcia i il·lustrats per Judith con H. En aquest recital confluiran l’art de la paraula dita i escrita, el dibuix i la música en viu. El concert tindrà lloc diumenge, 28 de març, al Harlem Jazz Club de Barcelona.

El centenari del naixement de Georges Brassens centrarà l’espectacle titulat Entre la gralla i la mandolina que oferirà el català Miquel Pujadó i l’italià Alessio Lega. Pujadó i Lega presenten al festival un concert conjunt on el públic descobrirà o retrobarà un bon grapat de cançons tan aviat punyents com hilarants que han travessat el temps. Coorganitzat amb Cose de Amilcare, el concert tindrà lloc el divendres 26 de març al Casinet d’Hostafrancs de Barcelona.

Mireia Vives i Borja Penalba presentaran Cançons fent camí, un concert que comptarà amb artistes convidades en el que cantaran amb la passió de qui estima la terra i amb la ràbia de veure llibertats a la presó. Ambdós artistes portaran la seva música el dissabte 27 de març al Casinet d’Hostafrancs.

Barnasants al País Valencià

El descarat bandautor nascut al barri barceloní del Guinardó, Guiu Cortés, reapareix sobre els escenaris amb 3 héroes y un villano, un projecte autoeditat de temes personals. Amb una veu peculiar i molt d’humor, Cortés presenta el primer treball en solitari signat amb el seu nom real, que inclou cançons íntimes que no tenien cabuda en un format de banda com l‟anterior d’El Niño de la Hipoteca. El concert tindrà lloc a l’Octubre CCC de València el dijous i el divendres 25 i 26 de març.

Barnasants a Menorca

Menorca acollirà aquesta setmana el concert del cantautor Davide Casu, la nova promesa de la cançó en alguerès. El seu primer treball íntegrament en català, Costa Oest a Llevant (Attilio Lombardo, 2019), cerca la trobada entre l’instint i la raó. L’espectacle tindrà lloc el dissabte 27 de març a l’Auditori de l’IES Josep Maria Quadrado de Ciutadella i l’endemà diumenge a Es Nou Bar de Maó.