El cabaret “Akelarre” de The Feliuettes al Teatre Condal

Akelarre és un cabaret, amb música en directe, que reivinidca la mira de la dona en el món actual

Redacció.- Després de la bona acollida tant de públic com de crítica durant les tres temporades a El Maldà, The Feliuettes faran el seu Akelarre, al Teatre Condal en dues úniques funcions. Akelarre és un cabaret molt genuí, amb música, gamberrisme, reivindicació, comèdia i autoparòdia sobre el món que els ha tocat viure, sent dones. Experiències compartides i anècdotes d’una generació on diferents veus, tan femenines com masculines, a través dels textos i de la música, parlen de situacions vitals i universals.

La música, el cos i la paraula incisiva i irònica es troben en la seva màxima expressió de la mà de Míriam Escurriola en la direcció amb textos i cançons de Clàudia Cedó, Cristina Clemente, Xavi Morató, Mireia Giró, Gerard Sesé, The Feliuettes i Míriam Escurriola i música de Clara Peya, Arnau Tordera, Ariadna Cabiró i Gerard Sesé. Així, amb aquest espectacle, The Feliuettes ha volgut endinsar-se en una creació col·lectiva que suma vivències i molts punts de vista i sensibilitats. Un cabaret que viatja de l’humor blanc i ingenu al més negre i satíric a través de gèneres musicals com el pop, el cuplet, el jazz i el cabaret berlinès, entre d’altres.

The Feliuettes és una companyia de tres dones que fan humor i canten. En aquesta última creació, i amb una perspectiva de gènere, es proposa reflexionar sobre la vida quotidiana, l’entorn laboral, la gestació i l’embaràs, l’amor romàntic, el sexe, les pors i les fortaleses d’aquestes tres dones performers, que alhora són universals i compartides amb dones i homes. La companyia compta amb aquest gran equip per teixir un espectacle divertit i combatiu, un cabaret on trobarem molt d’humor negre, faula idiota i perversa, el kitsch, l’absurd, l’stand up comedy, l’esperit punk…ingredients que serviran per parlar amb llibertat del món que els ressona.

Akelarre es podrà veure en dues úniques funcions els dilluns 17 i 24 d’abril al Teatre Condal, última oportunitat per gaudir de l’espectacle a Barcelona.

 

SINOPSI

The Feliuettes retornen al cabaret més genuí, amb música, gamberrisme, reivindicació, comèdia i autoparòdia, dirigides per Míriam Escurriola, amb textos de Clàudia Cedó, Cristina Clemente, Xavi Morató, Mireia Giró, Gerard Sesé, The Feliuettes i Míriam Escurriola i música de Clara Peya, Arnau Tordera, Ariadna Cabiró i Gerard Sesé. The Feliuettes ens conviden al seu aquelarre, on ens interpel·len, es pregunten sobre el món que els ha tocat viure i sobre com transformar-lo, sent dones. A través de l’esperit nascut del cabaret més personal, personatges inesperats posaran en qüestió situacions quotidianes i no tan quotidianes, deformant-les amb un mirall ple de possibilitats. Humor negre, faula idiota i perversa, el kitsch, l’absurd, l’stand up comedy, l’esperit punk… ingredients en el nostre còctel per parlar amb llibertat i humor.