El CAET inaugura el 2015 amb teatre de qualitat i grans duels escènics per a tothom

L’aposta del CAET per la creació es tradueix en la programació TeNeTera de la temporada amb That’s the story of my life i l’estrena de No res, dirigida per Pep Pla

El CAET – Centre d’Arts Escèniques de Terrassa encetarà el 2015 amb una programació de qualitat pensada per a la gran diversitat de públics de la ciutat i amb grans noms del teatre contemporani.

La temporada 2015 obre amb Llibert al Teatre Alegria, un dels espectacles revelació de la temporada passada, escrit i interpretat per la Gemma Brió acompanyada a l’escenari de Tàtels Pérez i Mürfila. 

L’activitat al Teatre Principal arrencarà el 8 de febrer amb L’última trobada, basada en una novel·la de Sándor Márai i amb direcció d’Abel Folk. La seguirà La ratonera, l’obra mestra de la popular escriptora Agatha Christie. L’espectacle, que porta més de 60 anys d’èxit a Londres i mesos a la cartellera barcelonina, compta amb intèrprets reconeguts com ara Mariona Ribas, Ferran Carvajal, Santi Ibáñez o Isabel Rocatti.

A l’abril el Teatre Principal acollirà dos grans espectacles: El crèdit i Prendre Partit amb potser els millors intèrprets masculins del país. Jordi Bosch i Jordi Boixaderas són els actors d’El crèdit, una comèdia dirigida per Sergi Belbel amb text de Jordi Galceran: un èxit absolut des de fa mesos i que fa una parada a Terrassa en la seva gira per Catalunya. I Prendre Partit, que portarà al Principal a Josep Mª Pou, figura imprescindible del teatre català, i a Andrés Herrera.

El CAET tancarà la temporada amb la tercera edició del recorregut poètic Elixir. Nascut al 2013 com idea original de Rosa Boladeras i en coproducció amb el Centre d’Arts Escèniques, l’Elixir invoca la poesia com a substància vital. Els protagonistes són poetes i músics i l’objectiu omplir de bellesa carrers, terrats, jardins i balcons.

El CAET – Centre d’Arts Escèniques de Terrassa col·labora en la nova producció de QArts Teatre L’alè de la vida de David Hare, dirigida per Magda Puyo i amb Mercè Arànega i Anna Güell com a intèrprets que s’estrenarà al Teatre Alegria el proper 25 de gener.

Una altra de les coproduccions del CAET per aquesta temporada és No res. Pep Pla, el director, proposa una versió escènica lliure a partir de l’obra de Janne Teller amb Rosa Cadafalch i Judit Farrés com a intèrprets.

Un dels objectius del CAET és fomentar la creació escènica i és per aquesta raó que incorpora a la seva programació habitual espectacles i iniciatives de creació contemporània. Durant aquest semestre es podrà veure l’artista Macarena Recuerda Shepherd amb That’s the story of my life, un espectacle en què la Macarena repassa la seva biografia i la mostra a l’espectador en format d’animació stop motion, una artista peculiar que amb humor i ironia fina ens presentarà aquest film artesanal i creat en directe.

L’altre artista convidat serà David Espinosa, que acaba d’aterrar d’una llarga gira internacional amb el seu espectacle Mi gran obra, coproducció del Festival TNT.