El CAET presenta 'Prendre Partit', l'última obra de Josep Maria Pou

Prendre partit, de Ronald Harwood, és l'última obra de Josep Maria Pou, que dirigeix i protagonitza acompanyat d'Andrés Herrera

Josep Maria Pou porta més de tres dècades sobre els escenaris i és una figura imprescindible del teatre català. Ara el CAET porta a Terrassa Prendre partit, de Ronald Harwood, la seva última obra, que dirigeix i protagonitza acompanyat d’Andrés Herrera, a qui hem vist a pel·lícules com Pa negre.

Tal com va dir Gramsci, “Viure vol dir prendre partit”. Fins i tot quan intentem evitar-ho, pel sol fet d’evitar-ho, ja estem prenent partit. Cap de les nostres accions és neutral.
Prendre Partit ens situa al Berlín del 1946, on assistim a les investigacions prèvies pel judici que durà a terme la Comissió Antinazi. El comandant Steve Arnold té l’encàrrec d’investigar les implicacions del director d’orquestra, acusat de col·laboracionisme amb el règim nazi durant la II Guerra Mundial.

L’obra, que es podrà veure el proper diumenge 19 d’abril al Teatre Principal, involucra a l’espectador com a testimoni del judici i convida a prendre partit, a no restar indiferents. Perquè aquest va ser el problema: la indiferència.