El CAET programa doble funció de 'No Res', dirigida per Pep Pla

'No Res', una obra que crea polèmica per allà on passa, arriba a Terrassa els propers 25 i 26 d'abril

No Res és la versió escènica lliure de Pep Pla, a partir de la novel·la de l’escriptora danesa Janne Teller, i interpretada per Rosa Cadafalch i Jaume Sangrà.

Pierre Anthon s’aixeca de la seva cadira a l’aula, anuncia a mestre i companys que res no importa a la vida i se’n va per no tornar mai més. Per això, els seus companys conceben un pla per intentar convèncer en Pierre Anthon, però també i sobretot a ells mateixos, que a la vida sí que hi ha coses que tenen importància. Tot es complica quan els alumnes comencen a no tenir límits per demostrar-ho.

No res, polèmica i alabada a parts iguals, és una novel·la explosiva que ha deixat danys col·laterals als països on l’han llegit, combinant intents de prohibició allà on es publica i premis literaris després. Ha estat comparada amb El vigilant en el camp de sègol i El senyor de les mosques, obres que a través dels seus protagonistes busquen la significació de l’existència humana.

En el marc de la programació més TeNeTera, el CAET presenta dues funcions de No Res, que es podrà veure durant els dies 25 i 26 d’abril al Teatre Alegria de Terrassa.

Etiquetes:
,