El Canet Rock 2023 aplega 25.000 persones

El festival es va celebrar durant 12 hores en què hi va haver festa, música i reivindicació

Redacció.- 25.000 persones van tornar a gaudir al Pla d’en Sala d’una nova edició del Canet Rock. Un festival que va tenir un to festiu i reivindicatiu, com la lectura d’un manifest que va llegir Gemma Recoder, directora del festival, i els artistes Joan Dausà, Pupil·les, Triquell, Suu, Els Catarres, Pèl de Gall, Els Amics de les Arts i The Tyets amb una pancarta amb el lema “Aturem el feixisme”.

La novena edició es va iniciar amb Triquell, amb gran èxit de públic i ja no es va aturar fins la sortida del sol amb actuacions memorables de Pupil·les, Stay Homas, Els Catarres, Els Amics de les Arts, Suu, i els debutants 31FAM, Auxili i Pèl de Gall, amb les intervencions de l’incombustible Miquel del Roig. Un dels moments estel·lars de la nit va ser l’actuació de The Tyets que van convertit el recinte en una gran festa i fins i tot en una sardana multitudinària amb la interpretació del “Coti x Coti”, amb un públic totalment entregat. L’actuació va incloure col·laboracions amb Julieta, Els Amics de les Arts i Stay Homas.

Buhos va ser el grup encarregat de tancar el CanetRock 23 amb la sortida del sol i amb el seu so volcànic.

 

Canet Rock es prepara per a una desena edició especial

L’organització ja ha començat a treballar en l’edició de l’any que ve en què se celebrarà el desè aniversari des que es va reprendre CANETROCK el 2014. Serà una desena edició molt especial per la qual ja s’han posat les entrades a la venda a la web del festival.

Etiquetes: