El cantant i baixista Sabal-Lecco arriba a Barcelona

Inauguració del 4t Festival Internacional de Percussió de Catalunya

Aquesta proposta és una coproducció del mateix festival amb Contrabaix, configurant així una nova oferta per L’escena catalana
El camerunès Sabal-Lecco és un artista en majúscules: no només destaca com a compositor i cantant, sinó que és considerat un dels millors baixistes del món. Per això L’han fitxat personatges com Paul Simon, Peter Gabriel, Sting, Seal, Herbie Hancock, Christina Aguilera o Ray Charles. En aquest concert s’endinsarà en una aventura musical amb molt de groove, que unirà la percussió tradicional africana amb el funk, el rock progressiu, L’afrobeat i, fins i tot, versions de Lluís Llach i Maria del Mar Bonet magníficament interpretades per la sedosa veu de Txell Sust.

El festival continuarà all llarg del mes de febrer amb artistes i propostes com Sílvia Pérez & Ravid Goldschmidt amb els seu projecte Llama, Giovanni Hiodalgo & Horacio ?El Negro? Hernández amb Travelling through time, Tapan Bhattacharya, Andrea Piccioni & Murat Coskun Akliso, Renato Martins & Boris Gaquere, el Conjunt de Percussió de L’Esmuc, Carles Benavent Quartet, Leilía i L’estrena de Nömadak Tx, D’Oreka TX. Seguint amb L’experiència D’edicions anteriors, algunes D’aquestes propostes giraran per les poblacions de Molins de Rei, Sant Feliu de Llobregat, Terrassa i Lloret de Mar.