"El Cavernícola", amb Nancho Novo, arriba al Teatre Poliorama de Barcelona durant 4 úniques setmanes

Després de 6 anys d'èxit ininterromput a Madrid, Nancho Novo representarà "El Cavernícola" a la capital catalana del 6 al 31 de maig

Nancho Novo serà El Cavernícola del 6 al 31 de maig al Teatre Poliorama de Barcelona. Considerat el monòleg més representat de la història de Broadway, té com a tema principal la interminable guerra de sexes i les relacions de parella. Més de 1.500 representacions i 800.000 espectadors avalen l’èxit de l’espectacle a l’Estat espanyol, representat a Madrid i Barcelona i que l’any 2000 va guanyar el prestigiós premi britànic Laurence Olivier per la millor obra d’entrenament.

El monòleg, escrit per Rob Becker i representat per ell mateix als Estats Units durant els noranta, s’ha convertit en un èxit de públic i crítica en més de 30 països, sent traduït a un total de 16 idiomes diferents i gaudit per més de 8 milions de persones a tot el món. Dirigit per Marcus Von Watchel, El Cavernícola presenta divertides percepcions sobre el feminisme contemporani, la sensibilitat masculina i les zones erògenes aprofundint, sempre amb humor, en els temes més comuns de les relacions entre els dos sexes. Nancho Novo, que porta més de sis anys representant El Cavernícola, també ha dirigit l’obra a Miami i al Brasil.