El Centre Cultural i Recreatiu celebra el seu 30è Concurs de Teatre Amateur Vila de Pineda de Mar

Hi participen companyies d'arreu de Catalunya

El diumenge 18 de gener es representa la primera de les set obres que participen en la trentena edició del Concurs, que es perllongarà fins L’u de març
Enguany, el Centre Cultural i Recreatiu celebra una fita important. Quan L’entitat està a punt de celebrar el seu 80 aniversari, que tindrà lloc durant la temporada vinent, els 30 anys de Concurs de Teatre Amateur Vila de Pineda de Mar serviran de preàmbul per deixar palesa la feina, la constància, la il.lusió i, sobretot, la passió pel teatre de tota una entitat, de la qual formen part més de mil socis.

El concurs començarà amb L’obra L’Àngel de la Música, a càrrec del Grup Filagarsa de Molins Rei i dirigida per Ermenegil Siñol. Es tracta D’una adaptació de la novel.la de Gaston Leroux, El Fantasma de L’òpera. La representació tindrà lloc a les 18.00 hores a la Sala Gran del Centre.

Les companyies que participen provenen de diferents punts de Catalunya (Granollers, Calafell, Taradell…) i, fins i tot, es compta amb L’actuació del grup de teatre La Garnacha Teatro (Logronyo), que ja va guanyar el concurs en edicions anteriors.

La gala de lliurament de premis del 30è Concurs de Teatre, el que es coneix com la Gran Nit del Teatre se celebrarà el 18 D’abril.

Etiquetes: