El centre tecnològic Eurecat i EnginyersGi oferiran formació i transferència de coneixement

Ambdues institucions signen un conveni de col·laboració i cooperació, mitjançant el qual els membres del Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Girona gaudiran de condicions especials de descomptes en els cursos del catàleg d’Eurecat
 

El centre tecnològic Eurecat oferirà dos cursos de formació amb caràcter semestral als col·legiats i col·legiades amb continguts especialitzats definits juntament amb EnginyersGi.
 

El Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Girona ha signat un conveni amb el centre tecnològic Eurecat per a la formació i la transferència de coneixement als professionals enginyers del territori, amb la finalitat de col·laborar en la generació de talent.

L’objectiu de l’acord és definir i oferir dos cursos de formació semestrals especialitzats i a mida impartits pel centre tecnològic als col·legiats i col·legiades de Girona, que també es beneficiaran de descomptes en les formacions del catàleg de cursos d’Eurecat.

Han participat en l’acte de signatura del conveni el degà del Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Girona, Jordi Fabrellas; la gerent del Col·legi, M. Àngels Pita; el director de Formació d’Eurecat, Marc Capellades, i el director de Desenvolupament de Negoci Industrial d’Eurecat i gerent d’Eurecat Girona, Guillem Quintana, amb l’objectiu de fer efectiva la col·laboració i cooperació entre ambdues entitats.

El degà del col·legi, Jordi Fabrellas, ha volgut destacar que la col·laboració amb Eurecat es va iniciar l’any 2017, i que ara amb la renovació i actualització del conveni “es referma l’aposta per la formació especialitzada en l’àmbit tecnològic, fet que permetrà als enginyers adaptar-se, tenir capacitat d’innovació i fer front als reptes de futur, imprescindible per no quedar exclòs”.

Segons el director de Desenvolupament de Negoci Industrial d’Eurecat, Guillem Quintana, el Col·legi i Eurecat “seguim col·laborant acostant la formació tecnològica especialitzada a un col·lectiu de referència que juga un paper rellevant en el dia a dia i el futur de la indústria del nostre territori”.

En paraules del director de Formació d’Eurecat, Marc Capellades, els cursos que s’oferiran “s’emmarquen en àmbits rellevants per a la indústria relacionats amb la tecnologia i la innovació”, des de l’automatització i la robòtica, els materials i els processos o el disseny fins al Big Data, la ciberseguretat, la indústria 4.0, la sostenibilitat i el vehicle elèctric. “Vivim uns anys de profunda transformació de la indústria i és important actualitzar-se per revaloritzar-se i seguir aportant valor al lloc de treball”, ha assenyalat.

Etiquetes:
,