El Cerdanya Music Festival es farà del 10 al 20 d’agost

La segona edició del festival reunirà del 10 al 20 d'agost als principals artistes nacionals del moment

Redacció.- El Cerdanya Music Festival ha presentat el cartell de la seva segona edició, que es durà a terme entre els dies 10 i 20 d’agost de 2022. En total, 10 concerts protagonitzats per artistes reconeguts i consagrats com Fangoria (10 d’agost ), Sara Baras (11 d’agost), God Save The Queen (12 d’agost), Stay Homas (13 d’agost), Guitarricadelafuente (15 d’agost), Kool & The Gang (16 d’agost), Joan Dausà (17 d’agost), Raphael (18 d’agost), Niña Pastori (19 d’agost) i Loquillo (20 d’agost). A més, com a novetat, enguany el festival afegeix una festa temàtica especial, la Flower Cerdanya Power, que es farà el 14 d’agost amb música en viu dels anys 70 i 80.

El Cerdanya Music Festival, que va celebrar la seva primera edició al 2021 a Alp, canvia aquest 2022 d’ubicació. S’organitzarà en un majestuós prat de Llívia, fent de la localització, un altre cop, un dels atractius d’aquesta trobada musical. Els concerts començaran a les 21h, coincidint amb la posta de sol, que unida a la bellesa del paisatge, tornaran a fer d’aquest festival una cita imprescindible de l’estiu a la Cerdanya.

En aquesta segona edició, el Cerdanya Music Festival tornarà a apostar per la qualitat musical i el talent emergent. Així, a més de l’espectacle principal, el públic podrà accedir al recinte Village a partir de les 18.30 h per escalfar motors. El Village oferirà concerts d’artistes emergents i locals. A més, serà l’espai destinat a la restauració on els assistents podran gaudir d’una oferta gastronòmica de qualitat basada en el producte de proximitat.

A l’edició del 2021, la primera del festival, més de 15.000 assistents van poder gaudir de la trobada musical. Els 10 concerts de l’Auditori principal van tenir una ocupació del 75% i 4 actuacions van esgotar les localitats. Xifres que demostren la bona acollida per part dels assistents i converteixen el festival en l’ esdeveniment d’estiu de referència a la Cerdanya.