El cicle els Petits Concerts de Cambra de Palafolls torna a promocionar els nous talents artístics en la seva 8ena edició

El duet d'acordions Jeux d'Anches seran els protagonistes del concert D'avui

L’església de Sant Genís de Palafolls torna a acollir el cicle dels Petits Concerts de Cambra que s’allargarà fins el diumenge 30 de maig. Tots el concerts tindran lloc els diumenges de maig a les 18 h de la tarda.
L’encarregat d’encetar el programa d’enguany va ser el Premi Primer Palau 2009 lliurat pel Palau de la Música, el guitarrista Alí Jorge Arango. Nascut a l’Havana (1982), on va acabar la formació al Conservatorio Amadeo Roldán el 2001, el 2002 va ser guardonat com a cubà més ben classificat en el Concurs i Festival Internacional de Guitarra de l’Havana. Aquest mateix anys rebia el Premi Especial Kohno Sakurai.

Posteriorment ha estat finalista del Concurs Internacional de Guitarra Alhambra de Valènica, tercer premi del Certamen Internacional de Guitarra Andrés Segovia o Premi Robert Schumann promogut per la Hochshule für Musik de Düsseldorf.

El duet d’acordions Jeux d’Anches integrat pels serbis Marko Sevarlic i Nicola Kerkez seran els protagonistes del segon concert programat per  diumenge 16 de maig, mentre el tercer concert del diumenge 23 de maig anirà a càrrec del duet de violoncel i clavicèmbalVermeer Ensembre format per Pablo Garrido i Elena Doncel. Finalment el quart concert oferirà el diumenge 30 de maig la proposta del trio La Belle Façon amb flauta, viola i arpa de Cristina Granero, Albert Romero i Laura Boschetti, respectivament.

Enguany els Petits Concerts de Cambra reben el suport del Palau de la Música amb el desig de donar a conèixer el cicle més enllà de l’àmbit local i comarcal.

Etiquetes: