El cicle Nits de Blues es consolida com a proposta cultural d’estiu al Poble Espanyol

L’emblemàtic recinte de Montjuïc acull per segon any consecutiu el cicle de concerts de blues

Per segon any consecutiu, el Poble Espanyol es converteix durant les nits d’estiu en l’escenari de Nits de Blues, un cicle integrat per un total de deu concerts a l’aire lliure a càrrec dels representants més consolidats del blues de casa nostra. Els dijous de juliol i els dissabtes d’agost a les 21 hores, el públic podrà gaudir d’aquestes actuacions amb aforament reduït i en un entorn natural i tranquil.

Començarà aquest dijous 2 de juliol amb un programa doble: Honky Two i MA Lonesome & Alan Bike. El dijous 9 de juliol serà el torn de Mancuso, que anirà seguit de Amadeu Casas Quartet el 16 de juliol, The Blues Prisoners el 23 de juliol i Johnny Big Stone & The Blues Workers el 30 de juliol.

Blas Picón & The Junk Express el dissabte 1 d’agost, Big Mama & Sister Marion el 8 d’agost, A Contra Blues el 15 d’agost, Lone Rhino el 22 d’agost, i clouran el cicle Chino & The Big Bet el dissabte 29 d’agost.

El mateix mes d’agost a aquesta programació s’hi afegirà un cicle de quatre espectacles d’humor a càrrec d’alguns dels humoristes més populars del moment. D’aquesta manera, el Poble Espanyol amplia la seva oferta cultural per les nits d’estiu amb l’objectiu de consolidar-se com a centre d’oci pel públic barceloní i estranger.