El cinema Alhambra de La Garriga estrenarà "Nen Amagat"

El proper dimecres 4 de maig a les 19h el cinema Alhambra de La Garriga projectarà l'estrena del curt dirigit per Pol Rodríguez

NEN AMAGAT és un curtmetratge que narra la història d’amor impossible entre Juna, una nena de ciutat, i un nen molt especial que s’amaga al turó de Tagamanent. Una història màgica basada en una llegenda del Vallès Oriental.

El curtmetratge s’emmarca en una campanya de TurismeVallès que pretén donar a conèixer el territori d’una altra manera, mitjançant el cinema.

La idea i el guió original són de Snoop, agència de publicitat i branded content, responsable, entre d’altres, del curtmetratge ‘LINE-UP’ (2014) pel festival Primavera Sound i amb el qual ha obtingut diferents premis en festivals de cinema tant nacionals com internacionals, com el Premi Brigadoon Paul-Naschy al Festival de cinema fantàstic de Sitges 2014, el Premi Syfy al millor curtmetratge nacional a la XXV Setmana de cinema fantàstic i de terror de Donosti i dues nominacions als Premis Gaudí (millor curtmetratge i millor guió original).

Nen Amagat ha estat produït per Igloo Films, productora de cinema i publicitat i dirigit per Pol Rodríguez que acaba d’estrenar al Festival de Málaga Quatretondeta una pel·lícula amb José Sacristan, Sergi López i Laia Marull. El film ha estat acollit amb molt bona crítica (La Vanguardia, 26/04/2016).

L’estrena estarà amenitzada pel grup de música Anímic del segell B-Core, que han participat en la banda sonora i finalitzarà amb una degustació de productes ecològics EcoSalgot i un tast de vins de la D.O. Alella dels cellers Serralada de Marina i Can Roda.