"El cinema que veus a Sitges es queda amb tu per sempre"

Presenten l'espot del festival

L’agència de publicitat China, col·laboradora des D’aquest any de Sitges ? Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, juntament amb la productora Wind, ha estat L’encarregada de realitzar L’espot del festival D’aquest any.

Amb el trentè aniversari de La Resplendor com a teló de fons, China ha creat una història que parla de la força del cinema fantàstic i de la seva capacitat per crear imatges que poden quedar gravades per sempre. En aquest sentit, Stanley Kubrick ha estat un mestre a L’hora D’aconseguir que les seves imatges minuciosament creades sobrevisquin al pas dels anys i, fins i tot, de les seves pròpies pel·lícules. La seqüència del nen protagonista de La Resplendor recorrent el passadís de L’hotel amb el seu tricicle és, segurament, una de les més memorables de la història del cinema.

L’espot mostra la història D’una infermera de torn de nit que conviu amb L’existència D’aquest nen des del mateix dia en què va veure La Resplendor per primera vegada. Durant tres dècades la dona fa totes les seves activitats quotidianes acompanyada del nen muntat en el seu tricicle, pel que ja viu la situació amb absoluta normalitat i resignació.

Per a la seva producció, China i el Festival han comptat amb la col·laboració de Wind, productora que ja ha col·laborat en anteriors ocasions amb el Festival. Per a la direcció s’ha confiat amb Mireia Pujol, una directora amb especial sensibilitat cinematogràfica i una experiència molt interessant malgrat la seva joventut, i que ha sabut transmetre el seu coneixement del Festival a to amb la peça. En aquella intrigant atmosfera contribueix en gran mesura L’elecció de la peça musical, ?Aviva PastoraL’, de Nathan Larson.

Etiquetes:
, ,