El Circ Cric estrena el sopar-espectacle Brins de Safrà

Del 14 de maig al 2 de juliol el Cric presenta una nova proposta per apropar el circ als joves i adolescents

Redacció.- Aquest divendres 14 de maig a les 20 h, el Circ Cric estrena un nou espectacle de la mà de Joan Grivé i Luara Mateu amb la voluntat de convocar als joves i adolescents. Sota el títol Brins de Safrà cada divendres fins el 2 de juliol el Circ Cric acull aquesta innovadora proposta de comèdia contemporània consistent en un sopar-espectacle. L’elaboració del sopar es fa en directe, en presència del públic. Cuina i reflexió són els ingredients d’un projecte que té com a objectiu posar sobre la taula temes d’actualitat que preocupen a dos joves que se senten part d’una societat a la deriva. Pirates d’un vaixell amb rumb poc definit i que posen en qüestió aspectes de la vida quotidiana amb grans dosis d’espontaneïtat i humor. Joan Grivé i Luara Mateu s’estrenen amb aquesta proposta reflexiva-culinària amb esperit agosarat i aventurer d’uns joves pirates del SXXI.
L’espectacle qüestiona els esdeveniments històrics que ens han fet arribar a la situació extrema en que ens trobem en el món i el repte per les noves generacions. En aquest sentit, Luara Mateu i Joan Grivé, guionistes i intèrprets de l’obra, expliquen que “Mirar enrere i descobrir d’on venim, és imprescindible per conèixer el que som. Com hem arribat fins aquí i perquè.”
Brins de Safrà va dirigit a tots els públics, però especialment al públic jove i adolescent, com a un dels col·lectius afectats i oblidats de la pandèmia.“Créixer i forjar-te com a persona en un moment així, ho fa tot més complicat i esfereïdor. Poc se’n parla dels joves i adolescents, de com ens està afectant tot plegat a la personalitat, caràcter i al nostre futur. La incertesa, la impotència, la falta de visió en un futur més amable ens fan difícil ser esperançadors i és per aquest motiu que necessitem més que mai un espai per riure, per trobar la calma en la rialla, respirar i reflexionar” expliquen Grivé i Mateu.
Aquesta nova proposta s’afegeix a la programació del 40è aniversari del Circ Cric que va començar inaugurant l’11a edició del Festival Circ Cric al Montseny el passat 24 d’abril amb el Què Bèstia!, a càrrec de la companyia de Tortell Poltrona i que es pot  veure tots els dissabtes a la tarda fins al 3 de juliol. A més, els diumenges al migdia fins al 4 de juliol també es pot gaudir del show Catacric.40, un espectacle de gran format amb música en directe i amb la participació de 7 pallassos. Per completar la programació, el Circ Cric també ofereix activitats pels més petits de casa formades per una passejada guiada a la llera de la Tordera per descobrir el circ dins  la natura.
Etiquetes:
, ,