El Circ en Transhumància fa parada a les festes de la Mercè

És un dels programes del projecte transfronterer Circ que o!- Pirineus de Circ

L’Associació de Professionals de Circ de Catalunya i tots els socis del projecte europeu transfronterer Circ que o! conviden els amants del gènere a conèixer i a participar en les darreres activitats de L’última edició de Circ en Transhumància.

Del 22 al 25 de setembre, se celebra la Festa Major de Barcelona, la Mercè, que comptarà amb actuacions de circ i de teatre de carrer en diferents escenaris. El Parc de la Ciutadella i al Castell de Montjuic, dos dels principals focus de L’activitat del Mercè Arts festival, acolliran enguany tres projectes de Circ en Transhumància, un dels programes del projecte transfronterer Circ que o!- Pirineus de Circ.

‘Gris’ · La Corcoles

Mariona Moya i Andrés Melero són els creadors i els integrants d’aquesta companyia de Girona que es dedica al funambulisme, però que el practica des d’una perspectiva contemporània i personal. Si els voleu descobrir, veniu a veure el seu primer espectacle, ‘Gris’, una proposta de dansa-circ-teatre amb elements del teatre de gest i un important component de poesia visual.

‘Capas’ · Companyia de circ Eia

La companyia de circ Eia neix de la unió de dos grups que fusionen els seus llenguatges artístics i que tenen com a especialitat els ports acrobàtics. El resultat és un espectacle que conjuga circ, acrobàcia i humor i que fa referència en el títol a un retorn als orígens, un despullar-se de les capes que ens cobreixen i oculten la nostra autèntica essència.

‘Amor en tiempos de IKEA’ · Nadine O’Garra

Exalumna de l’escola de circ Rogelio Rivel i exintegrant del repartiment del mític Circus Klezmer, Nadine O’Garra porta a la Mercè una coreografia vertical en què es combinen la dansa, les projeccions i l’escalada.
 

Cloenda del projecte circ que o! a Jaca · Del 29 de setembre a L’1 D’octubre

Espectacles, jornades i trobades professionals organitzades en el marc de L’última edició de Circ en Transhumància a Jaca (Aragó), del 29 de setembre a L’1 D’octubre.

Etiquetes:
,