El circ 'Entròpic' de Los Galindos dóna el tret de sortida a FiraTàrrega 2011

L'espectacle inaugural congrega més de 5.000 persones en la primera jornada de Fira

Los Galindos, amb L’espectacle ‘Entròpic’, van convertir ahir L’espai Hort del Barceloní en un gran circ de carrer, amb tres escenaris, vint artistes i música en directe. Disciplines i habilitats tan dispars com acobràcia, trapezi, bàscula, funambulisme, equilibri, risc, joc, tècnica, proximitat, emoció o poesia es van posar al servei D’una proposta en la qual el públic es va disposar a banda i banda D’una passarel·la de més de quaranta metres. Més de 5.000 persones es van congregar a L’Hort del Barceloní per seguir L’espectacle inaugural de FiraTàrrega.

Amb el concepte D’entropia com a punt de partida, Los Galindos han elaborat una dramatúrgia que es planteja L’art com una reivindicació de la llibertat, com un impuls que, partint del caos, fa possible un nou ordre de les coses. El muntatge, estrenat en el marc de la Fira, ha estat coproduït per FiraTàrrega. L’espectacle inaugural es pot tornar a veure el divendres 9 a les 22:00 hores.

La primera jornada de Fira es va desenvolupar amb normalitat i es van poder veure un total de 41 representacions. L’afluència de públic es va fer notar als carrers i també a la zona D’acampada.

Etiquetes:
, ,