El Circ Raluy porta a Barcelona el seu nou espectacle 'Homenatge al Circ Olympia'

El pallasso Monti torna aquest a la pista després de 3 anys

El Circ Raluy presenta del 12 de desembre de 2008 a l’11 de gener de 2009 el seu nou espectacle, ?Homenatge al Circ Olympia?, a la carpa que ha instal·lat al Moll de la Fusta (davant de Correus).
Es tracta d una bona proposta per a les vacances de Nadal: ‘Homenatge al Circ Olympia’, un espectacle dels germans Luis i Carlos Raluy que vol retre homenatge al Circ Olympia, però també a la carrera artística del seu pare; el fundador del Circ Museu Raluy, Luis Raluy Iglesias.
Un dels millors pallassos catalans de l’actualitat, Monti, s’afegeix a l’Homenatge al Circ Olympia que els germans Raluy estrenen demà divendres a Barcelona. D’aquesta manera, en Monti protagonitza un dels moments més interessants de l’espectacle, juntament amb els seus companys de parodia: Jurek Swider i Francis Raluy.
L’actor Joan Montanyés, conegut com a ?Monti?, va iniciar el 1996 la seva carrera amb el projecte Monti & Cia., després D’haver treballat durant deu anys amb Els Comediants i un parell D’anys amb en Tortell Poltrona. Amb la seva companyia va assolir èxits importants al Teatre Lliure i al TNC, amb els muntatges Clàssics, Klowns i Utopista, entre D’altres, en una clara aposta per la renovació del gènere. Els darrers 4 anys els ha dedicat a la direcció artística i gestió del Circo Price, L’espai de circ estable de la Comunidad de Madrid. La col.laboració amb el Circ Raluy suposa la tornada a la pista D’un dels artistes més reconeguts en les arts circenses al nostre país.
Després de l’èxit assolit la temporada passada amb el seu anterior espectacle, ?Dancing Circus’, la nova producció del Circ Raluy, ?Homenatge al Circ Olympia?, presenta algunes de les atraccions més impressionants del panorama circense mundial. D’aquesta manera, els germans Raluy presenten nous números i afegeixen artistes de Colòmbia, Cuba, Hongria, Portugal i Regne Unit.
La nova proposta del Circ Raluy oferirà les seves funcions dins l’11 de gener acompanyat, com sempre, de la seva col·lecció de carros del Circ Museu Raluy instal·lats al Moll de la Fusta.

Etiquetes:
, ,