El compositor Eduardo Niebla inicia un cicle de recitals

Un tour itinerant, amb el tret diferenciador de portar-se a terme en esglésies, basíliques, castells i jardins.

Redacció.- Del 2 al 13 d’agost i del 9 al 25 de setembre tindrà lloc el Mediterranean Festival Tour, un festival musical itinerant del reconegut compositor Eduardo Niebla, amb el tret diferenciador de portar-se a terme en esglésies, basíliques, castells i jardins.

Eduardo Niebla, consagrat com un dels referents a escala mundial de la guitarra espanyola contemporània, realitzarà una gira estiuenca de concerts en el marc de la 1a edició del Mediterranean Festival Tour. El festival, que neix amb la filosofia d’expandir-se arreu del Mediterrani, es distingeix perquè recorrerà les esglésies de localitats costaneres com Cadaqués (Església de Santa Maria), Castelló d’Empúries (Basílica de Santa Maria), L’Escala (Església de Sant Pere), S’Agaró (Església de l’Esperança – Urb. La Gavina), Calella de Mar (Església de Santa Maria i Sant Nicolau) o Sitges (Església de Sant Bartomeu i Santa Tecla), entre altres.

Eduardo Niebla, que anirà acompanyat del guitarrista Joao Lima, posarà en dansa la seva seductora guitarra per oferir un repertori musical sublim, ric i variat amb molts matisos, que esdevindrà un recorregut per la seva llarga trajectòria musical amb peces emblemàtiques interpretades en auditoris similars arreu del món, on hi estableix un sòlid i innovador vincle, diguem que religiós, entre el flamenc, el jazz-cool i el so mediterrani, juntament amb algunes composicions incloses en el seu nou disc Las Olas de Niebla.