El concert de cloenda de Barnasants serà el primer disc en directe de Joan Amèric

Abans del recital es lliuraran els tres premis del festival

Barnasants 2011 s’acomiada amb un concert realment especial: el de Joan Amèric. Entre les veus que van renovar la cançó durant els anys noranta, la seva va irrompre amb una força decisiva. Nascut a Alzira (València), es va convertir en un revulsiu i és considerat per molts l’autor més significatiu de la seva generació i un renovador de la Cançó. Aquest recital, que posarà el punt i final a Barnasants 2011, representa una bona oportunitat per gaudir de L’alè poètic i sensible de la música D’aquest admirador declarat de Silvio Rodríguez i Lluís Llach.

L’espectacle es planteja com un passeig per emocions i sonoritats que començarà amb unes notes a capella, continuarà amb acords íntims de guitarra i acabarà amb L’acompanyament D’una banda electroacústica. Tot això, enriquit amb les col·laboracions puntuals de músics amics seus com Eduard Iniesta o Nacho Lesko, que interpretaran versions expressament concebudes per a aquesta ocasió. En aquest recital, el cantautor D’Alzira revisitarà peces clàssiques del seu repertori (Parlant de sirenes, Llavis de sal, Paula…) i en presentarà de noves (Perquè sóc poble, Despert per a somiar, Defensa del somriure).

El concert s’enregistrarà i passarà a formar part de la Col·lecció Barnasants, a la vegada que es convertirà en el primer treball en directe de Joan Amèric. Per tot plegat, doncs, es tracta D’un esdeveniment musical D’alt nivell, molt esperat i especial.

Etiquetes:
, , ,