El concert Onze Llachs de Manu Guix comptarà amb interpretació en Llengua de Signes Catalana

La Secretaria de Política Lingüista dóna suport a aquesta activitat nova en el panorama musical de Barcelona

El concert de Manu Guix sobre el seu últim treball, Onze Llachs comptarà amb una interpretació en la Llengua de Signes Catalana (LSC). L’acció s’emmarca en el circuit de concerts que ofereix des de mitjans de desembre el X Festival Mil·lenni
Bernat Joan, Secretari de Política Lingüística de la Generalitat, destaca la repercussió i la conquesta social D’aquest fet que ha vinculat amb el projecte de llei de la Llengua de Signes Catalana, pendent del debat i aprovació al Parlament de Catalunya. Bernat Joan creu que la llei suposarà una regulació que assegurarà els drets dels ciutadans que utilitzen la LSC, que formarà part del bagatge cultural del país.

El X Festival Mil·lenni porta a Manu Guix i la seva experiència amb un recull de temes de Lluís Llach que ha retornat a L’actualitat amb ONZE LLACHS, la seva última producció. El festival en el seu aniversari ha volgut comptar amb un dels treballs més significatius de la llengua catalana de 2008 amb una gran acollida de públic (número u en vendes).

El concert serà al Palau de la Música el pròxim 12 de febrer a les 21.00 hores, i tindrà un valor afegit: la interpretació en la Llengua de Signes Catalana (LSC). Una experiència per a trencar la barrera que suposen els sons i la música per a algunes persones i perquè transmetre les lletres de Llach, en aquest cas, és possible a través de la llengua de signes. Un experiència musical, comunicativa i humana que espera tenir una bona acollida i establir un precedent en el panorama musical de Barcelona. Per això el festival facilita L’entrada a les persones sordes amb un 10% de descompte i ha destinat una localització específica per a ells perquè puguin veure la interpretació en les millors condicions.

Etiquetes: