El concurs Intro reprèn l'activitat amb la segona eliminatòria, en la que s'escullen les bandes finalistes

Cinc bandes participen en aquesta fase que tindrà lloc els dies 19 i 20 de setembre i 4 d’octubre a La Mirona de Salt

Després de l’estiu, el Concurs de Música en Viu del Gironès Intro reprèn l’activitat i encara la recta final amb la segona eliminatòria que tindrà lloc els dies 19 i 20 de setembre i 4 d’octubre. En total, 5 bandes de les comarques gironines participen en aquesta fase en la que el jurat ha d’escollir els finalistes que s’enfrontaran a la Gran Final per Fires de Sant Narcís el proper 30 d’octubre.

Els participants a aquesta fase són de Straight On i Medusa Box (banda guanyadora del primer Concurs Musical Escena Bisbalenca), que actuen el dia 19; El Impasible Jack Kirby, que actuaran el dia 20; i Ian Sala i Liar Desire, que pujaran a l’escenari el 4 d’octubre.

Tots els concerts comencen a les 23.00h i són gratuïts. Després de les actuacions hi haurà Dj’s.

Les tres bandes escollides d’aquesta eliminatòria s’enfrontaran a la Gran Final que se celebrarà a Girona el 30 d’octubre, a l’escenari de Sant Fèlix durant les Fires de Sant Narcís. Un dels premis destacats que obtindrà el guanyador serà l’actuació a l’escenari de La Copa durant les Fires de Sant Narcís 2014. Així mateix actuaran a 3 concerts organitzats per les diferents comarques gironines tal i com ha fet aquest estiu el grup guanyador de l’edició 2013 (Exèrcit d’Alliberament Musical), a les Festes Majors de Figueres, Torroella del Montgrí i Salt.

Etiquetes: