El congrés més transgressor torna al teatre BARTS per fer riure al públic sobre les preocupacions universals dels homes i les dones

Es pot veure en sis úniques funcions, del 19 al 28 de setembre

 Després de la presentació oficial al Grec 2014 Festival de Barcelona el teatre BARTS obre temporada amb l’espectacle I Congrés Femení de Supervivències, un muntatge transgressor que garanteix diversió en estat pur des del primer minut. Els espectadors que no han pogut gaudir de l’obra durant el període que ha estat en cartell dins el GREC (del 2 al 13 de juliol) tindran una segona oportunitat per gaudir del show del 19 al 28 de setembre, sis úniques funcions.

La proposta, creació d’El Terrat i The Project, compta amb la desimboltura d’unes actrius de primer nivell com Sílvia Abril, Mireia Portas, Anna Bertran i Carolina Noriega.

L’espectacle, dirigit per la Reichel Delgado, presenta quatre ponències sobre les preocupacions universals de les dones que, indirectament, afecten a la població masculina. Quatre monòlegs que parlen sobre la feina, la família, els homes i l’amistat seran l’eix central d’aquesta obra de poc més d’una hora. L’obra, que es presenta en català i castellà, és un viatge commemoratiu a la realitat més surrealista, als secrets de les relacions humanes.

La trobada farà reflexionar i riure al públic sobre temes com l’anàlisi de la personalitat dels companys de feina segons el tuppers que porten per dinar, sobre com examinar el perfil d’un ex a Facebook i saber si les coses li van millor que a un mateix, com deixar sense arguments a un cunyat en el dinar dels diumenges o bé com fugir dels amics amb dret a més, entre d’altres.