El Cor Cantabile i la Banda de Música del Prat de Llobregat inauguren la quarta edició de la xarxa d’arts escèniques Espai A

La selecció d’espectacles de dansa, teatre, cant coral i formacions musicals recorrerà el territori català des d’aquest cap de setmana fins al maig del 2015

Aquest diumenge 1 de febrer s’inicia la quarta edició de l’Espai A a Torrelles de Llobregat i Caldes de Motbui amb els espectacles de la Banda de Música del Prat de Llobregat i el Cor Cantabile respectivament. L’Espai A és un circuit d’arts escèniques amateurs creat el 2011 que uneix esforços de diversos agents culturals del país.

Des de fa quatre anys, l’Espai A  genera un circuit estable per als espectacles amateurs. En aquesta tercera edició hi ha programades més de seixanta actuacions que tindran lloc fins al 3 de maig a gairebé una vintena d’ateneus del país. Així, l’Espai A dota de contingut els ateneus de Catalunya amb els espectacles seleccionats a partir de criteris de qualitat artística.

Enguany, els ateneus que formen part del projecte han pogut escollir entre vint espectacles diferents: cinc propostes corals (Els Cor Cantabile, Cor Carlit Gospel  i Cor Voxalba de Barcelona, l’Orfeó Badaloní i el Singfònics Grup Vocal de Terrassa), cinc espectacles de dansa (Esbart Dansaire de Rubí, Esbart Margall de Barcelona, Esbart Ciutat Comtal de Barcelona, Esbart dansaire de Mollet i el Grup Mediterrània de Sant Cugat), cinc grups de teatre (Tequatre de Figueres, Quatre per Quatre de Granollers, La K-Mama de Calafell, Punt i Seguit teatre de Terrassa i la Companyia T-Atrevits de Parets del Vallès) i tres concerts de música (Banda del Prat de Llobregat, Rondalla Puiggraciós de La Garriga i l’Agrupació Musical Senienca).

Torrelles de Llobregat i Caldes de Montbui són les dues poblacions que acullen els primers espectacles del cicle. Diumenge 1 de febrer, a les 18:00h, l’Ateneu Torrellenc de Torrelles de Llobregat acull la Banda de Música del Prat de Llobregat, amb el seu espectacle A ritme de Boleros i Tangos. És un espectacle pensat per a gaudir d’una tarda especial pels amants de les bones cançons d’amor de tota la vida. 

El mateix dia però mitja hora més tard de l’inici del cicle a l’Ateneu Torrellenc, el Cor Cantabile es desplaça fins al Casino de Caldes de Montbui per oferir el seu espectacle LIFE. Aquest cor de noies proposa el seu nou espectacle, a través del qual el públic reviu diferents moments de les seves vides a través de diversos temes musicals introduïts per una petita escena o diàleg.