El CRAC ha inaugurat el Cabaret Coluche

Un espai de reflexió sobre la figura del pallasso

El Centre de Recerca de les Arts del Circ (CRAC) ha inaugurat el Cabaret Coluche, un espai de reflexió sobre la figura del pallasso i els éssers humans que cada divendres al vespre acollirà L’espectacle D’un pallasso de renom de L’escena catalana.
La companyia La Tal acompanyada del pallasso Leandre van ser els encarregats D’inaugurar la programació del Cabaret Coluche amb L’espectacle ?Démodé?. Una tragicomèdia sobre la fi D’uns còmics, D’un imaginari col·lectiu, una narració en llenguatge de clown clàssic, un intent de compartir allò que els pallassos ens han deixat a la memòria. En definitiva, un muntatge que recupera el pallasso clàssic de sempre.
Des D’ara i fins el proper 5 de desembre, el cicle D’espectacles del Cabarte Coluche oferirà cada divendres una representació de pallasso i de circ acompanya D’un debat posterior en què artistes i públic estan convidats a reflexionar sobre un tema social tractat en L’espectacle, moderat per Claret Clown, fundador de Germans Poltrona i amb un extens bagatge com a pallasso i com a pedagòg del riure.
Totes les funcions tindran lloc a la Carpa Vella del CRAC (Sant Esteve de Palautordera), i entre D’altres pallassos convidats destaquen Alba Sarraute, Albert Pla, Los dos Los, Marcel Gros, Los Excéntricos…

Sobre el Cabaret Colouche
El Cabaret Coluche vol retre homenatge al pallasso francès Michel Gérard Joseph Colucci (1944-1986) -alias Coluche- pallasso francès, provocador i compromès amb els drets socials. L’any 1981, Colucci va ser candidat a la presidència de la República francesa, càrrec que no va arribar a ocupar mai doncs va morir misteriosament en un accident automobilístic (www.coluche.fr).

Etiquetes: